pwn
Broj poruka : 1 Datum upisa : 17.08.2011
| Naslov: admin vam je kurac na bicikli Sre Avg 17, 2011 2:06 pm | |
| Pozz igram cs na vasem serveru banovan sam....Sto? Neam pojma, verovatno admin TOTO rina ako je on admin misli da imam aim (usput toto rina ima wh koristi ga dajem glavu !!!!)))... rokno sam ga kroz zid, neam demo, opet STO? ne znam ali sam u tom trenutku slikao napravio screen shot ne nadajuci se banu tako da imam to da prilozim ako nesto znachi :DDD...samo mi recite gde da ga upload i to bi bilo to...hvala...e DA!...nik mi je tog trenutka bio .keypad inace mi je nik PwN ASTRONOMIA... )) iiiizvinjavam se nisam ga rokno kroz zid sad gledam sliku, dao sam 2 glave :DDD...malo sam umoran, sad sa posloa dosao pa nzm sta pricam :DDD...imam slikuuu :DDDD... | |
|
Lara
Broj poruka : 3 Datum upisa : 14.05.2011
| Naslov: Re: admin vam je kurac na bicikli Sre Avg 17, 2011 6:53 pm | |
| HAAAHHAHAHAHAHA Al' si ti prs'oooo botino pa javi se meni na fbu da te unban, ne moras da pises memoare, znam kako igras, videla sam te u igraoni, tako da- samo daj Steam ID i unban cu te. Evo ja garantujem za pwn da nema nista Btw, sta prozivas cikinitu za mene pitao me sto puta preko poruka ko je .keypad istripovaces decka za dzabe ae z | |
|