Ma Nemoj ?!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ma Nemoj ?!

counter strike 1.6 forum

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Cika Che - Cubalibre

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
Cubalibre

Broj poruka : 1
Datum upisa : 07.06.2011

Cika Che - Cubalibre Empty
PočaljiNaslov: Cika Che - Cubalibre   Cika Che - Cubalibre EmptyUto Jun 07, 2011 11:07 am

Zdravo zdravo!

Kao sto vam je verovatno poznato ja sam vodio revoluciju u svima nam dragoj zemlji Kubi.. Ortak mi je Kastro Fidel, studirao sam medicinu, rokao amere i tako.. Haha,salim se

Moje ime je Aleksandar,svi me zovu Aca,a vi mozete i Cuba,da vas ne smaram sad.
Ko me nazove Sasa,dobije ban na 3000 godina, a lupim mu cenzuru.
VOlim sve sto vole mladi,a lozim se na Lisu Kadi.

'89 godiste, iz BG, odrastao na Ceraku, trenutno na Labudovom Brdu. Tuki mi je 22cm,ko zeli moze da proveri Very Happy
Ukoliko zelite mozete me dodate na FB ( https://www.facebook.com/aleksandar.milinkovic )

CS igram od sestog razreda. Pa napravio pauzu jedno par godina,pa poceo opet pre manje od godinu dana. Botina sam, i imam osecaj da svakog dana sve losije igram.
Od opreme koristim misa i tastaturu od kineza za 700din u paketu. Cs me zajebava cesto,baguje non stop,zato pizdim i ispadam jos veca nubina.
Nazad na vrh Ići dole
Misha

Broj poruka : 12
Datum upisa : 05.05.2011

Cika Che - Cubalibre Empty
PočaljiNaslov: odlican si bas   Cika Che - Cubalibre EmptyUto Jun 07, 2011 12:38 pm

Mogu ti reci da si se odlicno predstavio
sve je gramaticki odlicno odradjeno
samo ovo "pizdim" nisi trebao da stavljas ima i male dece ovde Razz
A za tast. i misa ti mogu reci samo jedno,,preskupo si platio,i zajebali te kinezi 100%
toliko Very Happy
Nazad na vrh Ići dole

Cika Che - Cubalibre
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ma Nemoj ?! :: Predstavite se-
Skoči na: